Image of Rita Cortese

Rita Cortese

Sorry, couldn't find any biography for Rita Cortese. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 5, 1949 In Buenos Aires, Argentina
Movie/TV Credits:
25
First Appeared:
In the movie Asesinato en el Senado de la Nación 1984-09-13
Latest Project:
Series Μαραντόνα, Ευλογημένο Όνειρο 2021-10-29
Known For
Poster of Μαραντόνα, Ευλογημένο Όνειρο
Poster of Las siamesas
Poster of Familia Lugones
Poster of ¿Sabés nadar?
Filmography
Series Μαραντόνα, Ευλογημένο Όνειρο Doña Tota 2021-10-29
Movie La sombra del gato Ana 2021-08-26
Movie Las siamesas Clota 2021-03-06
Movie Bruja 2019-09-12
Movie Ηρωικά Χαμένοι Carmen Lorgio 2019-08-15
Series Esperanza mía Genoveva 2015-04-06
Movie Ιστορίες Για Αγρίους Cook (segment "Las ratas") 2014-08-21
Movie Viudas Esther 2011-08-18
Movie Los Marziano Delfina 2011-04-10
Movie Dos hermanos 2010-04-01
Movie Familia Lugones Bibliotecaria 2007-07-07
Movie Monobloc Madrina 2005-06-09
Series Los Secretos de Papá Blanca 2004-08-11
Movie ¿Sabés nadar? 2002-10-31
Movie Herencia 2001-06-20
Movie Apariencias Susana Posse 2000-07-01
Movie Alma mía Tita 1999-05-13
Movie Cohen vs. Rosi 1998-05-28
Series Οι Πεταλούδες Ελεύθερες Πετούν Sara Katz 1998-01-12
Movie El sueño de los héroes Mujer del corralón 1997-11-05
Movie Momentos robados 1997-08-24
Movie Cenizas del paraíso Mirta 1997-08-07
Movie Un muro de silencio 1993-06-10
Movie La república perdida II Narrator 1986-02-01
Movie Asesinato en el Senado de la Nación 1984-09-13