Image of Amr Waked

Amr Waked

Sorry, couldn't find any biography for Amr Waked. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 12, 1973 In Cairo Egypt
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie جنة الشياطين 1999-01-01
Latest Project:
Movie Before El Finâ 2021-01-01
Known For
Poster of دم الغزال
Poster of أصحاب ولا بيزنس
Poster of اصحاب ولا بزينس
Poster of جنة الشياطين
Filmography
Movie Before El Finâ Andrés 2021-01-01
Movie Wonder Woman 1984 Emir Said Bin Abydos 2020-12-16
Series Ramy Farouk Hassan 2019-04-19
Movie Writing on Snow 2017-11-04
Movie Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm Ray Dussette 2017-10-13
Movie القرد بيتكلم Taha ElShenawy 2017-01-26
Movie القط El-Ott 2014-10-27
Movie Colt 45 Baron 2014-08-06
Movie Lucy Pierre Del Rio 2014-07-25
Series Flight of the Storks Dr. Djuric 2013-01-21
Movie الشتا إللى فات Amr 2013-08-23
Series Odysseus Eukharistos 2013-06-13
Movie Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη Sheikh Muhammad 2012-03-09
Movie Η Επιδημία Rafik (uncredited) 2011-09-08
Movie ١٨ يوم Himself 2011-09-06
Series أبواب الخوف 2011-06-18
Movie Il padre e lo straniero Waid 2010-01-01
Movie إبراهيم الأبيض Ashry 2009-05-14
Movie المشتبه 2009-06-23
Movie المسافر Fuad 2009-06-25
Movie The Shooting of Thomas Hurndall Mohamed 2008-10-13
Series House of Saddam Hussein Kamel 2008-07-30
Movie جنينة الأسماك Youssef 2008-02-08
Movie Syriana Mohammed Sheik Agiza 2005-11-23
Movie دم الغزال Atef 2005-01-01
Movie أحلى الأوقات Hisham Jalal 2004-04-04
Movie من نظرة عين 2004-04-06
Movie تيتو Fares 2004-06-23
Movie كلام في الحب Hassan 2004-04-14
Movie خالتي فرنسا 2004-06-23
Movie سيب وأنا أسيب Karim 2004-11-13
Movie ديل السمكة Ahmed 2003-01-13
Movie لي لي 2001-11-20
Movie أصحاب ولا بيزنس Gehad 2001-08-15
Movie اصحاب ولا بزينس 2001-01-15
Movie جنة الشياطين Nonna 1999-01-01