Image of Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Η Κλόι Γκρέις Μορέτζ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε ηλικία εφτά ετών με ερμηνείες σε ταινίες και σειρές όπως οι: Τρόμος στο Amityville, (500) Μέρες με τη Σάμερ, Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα, Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2, Νοικοκυρές Σε Απόγνωση και Dirty Sexy Money (για τη οποία ήταν υποψήφια για Βραβεία Young Artist). Έλαβε παγκόσμια αναγνώριση ως Hit-Girl στην ταινία δράσης του 2010, Kick-Ass και η επιτυχία της συνεχίστηκε με ρόλους στις ταινίες Άσε το Κακό να Μπει και Hugo, οι οποίες έλαβαν διθυραμβικές κριτικές.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 10, 1997 In Atlanta, Georgia, USA
Movie/TV Credits:
61
First Appeared:
In the movie Bermuda
Latest Project:
Movie Mother/Android 2021-12-17
Known For
Filmography
Movie Bermuda Laura 2023
Movie After Exile Katie 2023
Movie Η Οικογένεια Άνταμς 2 Wednesday Addams (voice) 2021-10-01
Movie Mother/Android Georgia 2021-12-17
Movie Τομ και Τζέρι Kayla Forrester 2021-02-11
Movie Shadow in the Cloud Maude Garrett 2021-01-01
Movie Η Οικογένεια Άνταμς Wednesday Addams (voice) 2019-10-10
Series Gaslight Danny 2019-11-18
Movie Η Χήρα Frances McCullen 2019-02-28
Movie Τα Κόκκινα Γοβάκια και οι Επτά Νάνοι Snow White (voice) 2019-07-25
Movie This Changes Everything Herself 2019-06-28
Movie Η Διαπαιδαγώγηση Της Κάμερον Ποστ Cameron 2018-07-18
Movie Suspiria Patricia Hingle 2018-10-11
Movie November Criminals Phoebe 2017-11-07
Movie I Love You, Daddy China Topher 2017-09-09
Movie Brain on Fire Susannah Cahalan 2017-02-22
Movie Ανυπόφοροι γείτονες 2 Shelby 2016-05-04
Movie Το 5ο Κύμα Cassiopeia "Cassie" Sullivan 2016-01-14
Movie Σκοτεινός Τόπος Young Diondra Wertzner 2015-04-08
Movie Τα Μάπετς Καταζητούνται Newspaper Girl 2014-03-20
Movie Creating Carrie Herself 2014-01-14
Movie Αν Μείνω Mia Hall 2014-08-21
Movie Τα σύννεφα του Σιλς Μαρία Jo-Ann Ellis 2014-08-20
Movie Snackpocalypse Trish 2014-09-02
Movie Λίγο πριν τα 30 Annika Hunter 2014-09-25
Movie The Equalizer Teri 2014-09-24
Movie Carrie Carrie White 2013-10-16
Movie Kick-Ass 2: Με την Πλάτη στον Τοίχο Mindy Macready / Hit-Girl 2013-07-17
Movie Letters to Jackie: Remembering President Kennedy Narrator (voice) 2013-06-19
Movie Όζ: Μέγας Και Παντοδύναμος China Girl 2013-03-07
Movie Girl Rising Yasmin (voice) 2013-03-07
Movie Movie 43 Amanda (segment "Middleschool Date") 2013-01-01
Movie Dark Shadows: The Collinses - Every Family Has Its Demons Herself 2012-10-09
Movie Dark Shadows Carolyn Stoddard 2012-05-09
Movie Ακρωτηριασμοί Little Ann Sliger 2011-10-14
Movie Hick Luli McMullen 2011-09-10
Movie Hugo Isabelle 2011-11-22
Movie Kick-Ass Mindy Macready / Hit-Girl 2010-03-22
Movie Ασε Το Κακό Να Μπει Abby 2010-10-01
Movie 14 Actors Acting Herself 2010-12-08
Movie Diary of a Wimpy Kid Angie Steadman 2010-03-19
Movie Jack and the Beanstalk Jillian 2009-11-06
Movie Not Forgotten Toby Bishop 2009-09-11
Movie (500) Μέρες με τη Σάμερ Rachel Hansen 2009-07-17
Movie Tigger & Pooh and a Musical Too Darby (voice) 2009-04-07
Movie The Eye Alicia Millstone 2008-02-01
Movie The Third Nail Hailey Deonte 2008-02-08
Movie My Friends Tigger & Pooh: Friendly Tails Darby (voice) 2008-05-07
Movie The Poker House Cammie 2008-06-20
Movie My Friends Tigger & Pooh: Hundred Acre Wood Haunt Darby (voice) 2008-08-16
Movie Μπολτ Young Penny (voice) 2008-11-21
Movie Hallowed Ground Sabrina 2007-10-09
Series Οι Φίλοι μου Τίγρης και Γουίνι Darby (voice) 2007-05-12
Movie My Friends Tigger & Pooh: Super Sleuth Christmas Movie Darby (voice) 2007-11-12
Movie Wicked Little Things Emma Tunny 2006-11-17
Movie Room 6 Melissa Norman 2006-06-13
Movie Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 Carrie Fuller 2006-01-26
Movie Σήμερα... θα Πεθάνεις St. Thomas Hospital Girl 2005-09-13
Movie ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ Chelsea Lutz 2005-04-14
Movie Family Plan Young Charlie 2005-02-12
Movie Heart of the Beholder Molly 2005-01-01