Image of Agnieszka Wagner

Agnieszka Wagner

Sorry, couldn't find any biography for Agnieszka Wagner. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 17, 1970 In Warsaw, Mazowieckie, Poland
Movie/TV Credits:
12
First Appeared:
In the movie Pierscionek z orlem w koronie 1992-04-01
Latest Project:
Movie Kebab i horoskop 2015-02-13
Known For
Poster of Out of Reach
Poster of Ciemna strona Wenus
Poster of Преку eзерото
Poster of Spis cudzołożnic
Filmography
Movie Kebab i horoskop jako Żona szefa 2015-02-13
Series Na krawędzi Żona Wolańskiego 2013-02-28
Movie Listy do M. Malgorzata 2011-11-11
Movie Out of Reach Kasia Lato 2004-01-01
Movie Az utolsó blues Bea 2002-10-10
Movie Všichni moji blízcí 1999-10-21
Movie Ciemna strona Wenus Ewa Rosner 1998-08-09
Movie Преку eзерото Elena 1997-08-27
Movie Η Σαμάνα Anna 1996-05-10
Movie Spis cudzołożnic 1995-01-09
Movie Η Λίστα Του Σίντλερ Brinnlitz girl 1993-11-29
Movie Pierscionek z orlem w koronie Wiska 1992-04-01
Powered by PopCornTime - Filmes-Online-Gratis