Image of Anger Zsolt

Anger Zsolt

Sorry, couldn't find any biography for Anger Zsolt. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 4, 1969 In Szeged, Hungary
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie A vád 1996-03-03
Latest Project:
Series Fapad 2019
Known For
Filmography
Movie Világjobbítók Szabó Patrik 2019
Series Fapad Szemlő Róbert 2019
Movie Το Κόκκινο Σπουργίτι Russian Ambassador 2018-03-01
Series A Tanár Rácz igazgató 2018-03-31
Movie Budapest Noir Gellért Vladimir 2017-11-02
Movie Hurok Dezső 2016-04-14
Movie Cop Mortem Berger 2016-11-24
Movie Strangled Bóta nyomozó 2016-11-10
Series Aranyélet Endre Hollós 2015-11-08
Movie Utóélet Unknown 2014-09-11
Movie Couch Surf Meoro 2014-03-06
Movie Czukor Show Gyula Bertalan 2010-04-01
Movie Utolsó idők Befektetõ 2009-10-22
Movie A nyomozó Tibor Malkáv 2008-07-10
Movie Jött egy busz… (segment "No Comment") 2003-09-25
Movie Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten Anger 1999-01-28
Movie A vád Unknown 1996-03-03
Powered by PopCornTime - Filmes-Online-Gratis