Image of Marisa Paredes

Marisa Paredes

Sorry, couldn't find any biography for Marisa Paredes. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 3, 1946 In Madrid, Spain
Movie/TV Credits:
55
First Appeared:
In the movie Petra
Latest Project:
Movie Latin Lover 2015-03-19
Known For
Poster of Las películas de mi padre
Poster of El señorito y las seductoras
Poster of Las salvajes en Puente San Gil
Poster of Petra
Filmography
Movie Petra 2019
Movie Latin Lover Ramona 2015-03-19
Movie Continental 2014-11-21
Movie Traumland Maria 2013-09-28
Movie Linhas de Wellington D. Filipa Sanches 2012-10-13
Movie Foto Pilar 2012-04-10
Movie Les Yeux de sa mère Judit Canalès 2011-03-23
Movie Το Δέρμα που Κατοικώ Marilia 2011-08-17
Movie 1ª Vez 16 mm Herself 2010-11-13
Movie Felipe y Letizia Sofía de Grecia 2010-01-01
Movie Gigola Odette 2010-06-06
Movie El dios de madera María Luisa 2010-07-16
Movie Amores locos Ana 2009-04-20
Movie L'uomo che ama Dottoressa Campo 2008-10-24
Movie Las películas de mi padre 2007-09-14
Movie Four Last Songs Veronica 2007-01-11
Movie Espelho Mágico Monja 2006-03-09
Movie Reinas Reyes 2005-01-01
Movie Frío sol de invierno 2004-11-22
Movie Dans le rouge du couchant Clara 2004-06-25
Movie Una preciosa puesta de sol 2003-09-05
Movie El espinazo del diablo Carmen 2001-04-20
Movie Salvajes 2001-09-26
Movie Jonas et Lila, à demain María 1999-11-10
Movie Όλα για την μητέρα μου Huma 1999-04-19
Movie El coronel no tiene quien le escriba Lola 1999-06-04
Movie Docteur Chance Elise von Sekt 1998-02-25
Movie Talk of Angels Doña Consuelo 1998-10-30
Movie Η Ζωή Είναι Ωραία Madre di Dora 1997-12-20
Movie Profundo carmesí Irene Gallardo 1996-01-01
Movie Trois vies et une seule mort Maria 1996-05-15
Movie La nave de los locos Julia Márquez 1995-04-13
Movie La Flor de mi Secreto Leo Macías 1995-09-22
Movie Tombés du ciel Suzana 1993-09-01
Movie Golem, l'esprit de l'exil Le Maîtresse de Cérémonie 1992-09-24
Movie La reina anónima Mujer desconocida 1992-10-18
Movie Tierno verano de lujurias y azoteas 1992-10-28
Movie Ψηλά Τακούνια Becky del Páramo 1991-10-23
Movie Tu novia está loca Adela 1988-01-21
Movie Cara de acelga 1987-01-20
Movie Mientras haya luz Marisa 1987-09-01
Movie Tras el cristal Griselda 1987-03-03
Movie Delirios de amor Invitada de la fiesta (segment "Delirio 3") (uncredited) 1986-11-13
Movie Tata Mía Paloma 1986-01-01
Movie Las bicicletas son para el verano María Luisa 1984-01-20
Movie Entre tinieblas Sor Estiércol 1983-03-10
Movie Cervantes Ana Franca 1981-06-15
Movie Sus años dorados Carmen 1980-12-17
Movie Ópera prima Zoila Gómez 1980-04-02
Movie Larga noche de julio Prima política de Toni 1974-01-01
Movie Pastel de Sangre Elizabeth 1971-01-01
Movie Fray Dólar 1970-01-01
Movie El señorito y las seductoras Elvira Rey García 1969-01-01
Movie El mercader de Venecia Jessica 1967-08-22
Movie Las salvajes en Puente San Gil 1967-07-09
Powered by PopCornTime - Filmes-Online-Gratis