Image of Mercedes Morán

Mercedes Morán

Sorry, couldn't find any biography for Mercedes Morán. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 21, 1955 In Concorán, San Luis, Argentina
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Sentimientos: Mirta, de Liniers a Estambul 1987-05-21
Latest Project:
Series Μαραντόνα, Ευλογημένο Όνειρο 2021-10-29
Known For
Poster of Las Rojas
Poster of No viajaré escondida: El mito de Blanca Luz Brum
Poster of Olympia
Poster of La niña santa: Making Of
Filmography
Series Μαραντόνα, Ευλογημένο Όνειρο La Tota 2021-10-29
Movie Las Rojas Carlota 2021-04-01
Series Homemade Unknown 2020-06-30
Movie Araña Inés 2019-08-15
Movie Ονειρεύομαι τη Φλοριανόπολις Lucrecia 2018-11-15
Movie No viajaré escondida: El mito de Blanca Luz Brum Blanca Luz (voice) 2018-08-23
Movie Ο Άγγελος Ana María 2018-08-09
Movie Familia sumergida Marcela 2018-08-04
Movie Απρόσμενος Έρωτας Ana 2018-08-02
Movie Artax Mariana (Adult) 2017-09-07
Movie Maracaibo Cristina 2017-04-06
Movie Νερούδα Delia del Carril 2016-08-11
Movie Chiamatemi Francesco - Il Papa della gente Esther Ballestrino 2015-12-03
Movie Betibú 2014-04-10
Series Famoso Mercedes 2013-05-31
Movie Los Marziano Nena 2011-04-10
Series El hombre de tu vida Gloria Pinotti 2011-07-17
Movie Olympia La directora 2011-05-01
Movie Un novio para mi mujer Blanca (voice) 2008-08-14
Movie La ronda Mónica 2008-05-29
Movie Cordero de Dios Teresa (2002) 2008-05-08
Movie Cara de Queso 'mi primer ghetto' Lili 2006-10-12
Series Amas de casa desesperadas Lía Salgari 2006-08-30
Movie Remake 2006-04-12
Movie La niña santa: Making Of 2005-07-25
Movie Whisky Romeo Zulú Marcela 2004-09-10
Movie La niña santa Helena 2004-05-06
Movie Ημερολόγια Μοτοσικλέτας Celia de la Serna 2004-02-06
Movie Luna de Avellaneda Graciela 2004-01-01
Movie La Ciénaga Tali 2001-04-12
Movie Sentimientos: Mirta, de Liniers a Estambul 1987-05-21