Image of Ken Takakura

Ken Takakura

Sorry, couldn't find any biography for Ken Takakura. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 16, 1931 In Kitakyūshū, Fukuoka, Japan
Movie/TV Credits:
133
First Appeared:
In the movie 母孔雀 1956-12-05
Latest Project:
Movie 健さん 2016-08-20
Known For
Filmography
Movie 健さん Himself 2016-08-20
Movie あなたへ Eiji Shimakura 2012-08-25
Movie Black Rain: Making The Film Himself (archive footage) 2006-10-10
Movie 千里走单骑 Gou-ichi Takata 2005-12-22
Movie ホタル 2001-05-01
Movie 鉄道員 Otomatsu Sato 1999-06-05
Movie 四十七人の刺客 Kuranosuke Oishi 1994-10-22
Movie Ο Άσσος του Μπέιζμπολ Uchiyama 1992-10-01
Movie Robert Mitchum: The Reluctant Star actor 'The Yakuza' (archive footage) (uncredited) 1991-03-10
Movie あ・うん Kadokura 1989-11-03
Movie Καυτή Βροχή Masahiro 1989-09-22
Movie 夜叉 Shuji 1985-08-31
Movie 南極物語 Ushioda 1983-07-23
Movie 居酒屋兆治 Eiji 1983-11-12
Movie 海峡 Go Akutsu 1982-10-16
Movie Eiji Mikami 1981-11-07
Movie 動乱 Keisuke Miyagi 1980-01-15
Movie 遙かなる山の呼び声 Kosaku Tajima 1980-03-15
Movie 野性の証明 Takeshi Ajisawa 1978-10-07
Movie 冬の華 Hidetsugu Kano 1978-06-17
Movie 八甲田山 Captain Tokushima 1977-06-04
Movie 幸福の黄色いハンカチ Yusaku Shima 1977-09-30
Movie 君よ憤怒の河を渉れ Morioka 1976-02-11
Movie 新幹線大爆破 Tetsuo Okita 1975-07-05
Movie 大脱獄 Ichiro Kozue 1975-04-05
Movie 神戸国際ギャング Masato Dan 1975-10-14
Movie 無宿 やどなし Jokichi Anabuki 1974-10-09
Movie 三代目襲名 1974-08-10
Movie The Yakuza Tanaka Ken 1974-12-21
Movie 山口組三代目 1973-08-11
Movie 現代任侠史 Ryoichi Shimaya 1973-10-27
Movie 望郷子守唄 1972-01-01
Movie 関東緋桜一家 Kuramoto 1972-03-04
Movie 博奕打ち外伝 1972-03-23
Movie 昭和残侠伝 破れ傘 1972-12-30
Movie 新網走番外地 嵐呼ぶダンプ仁義 1972-08-12
Movie 日本やくざ伝 総長への道 Ryutaro Fudo 1971-03-06
Movie 日本女侠伝 血斗乱れ花 1971-04-03
Movie ごろつき無宿 Isamu Tekada 1971-06-25
Movie 新網走番外地 吹雪の大脱走 1971-12-29
Movie 昭和残侠伝 吼えろ唐獅子 Hidejiro Hanada 1971-10-27
Movie 新網走番外地 嵐呼ぶ知床岬 1971-08-13
Movie 日本ダービー 勝負 1970-05-13
Movie 博徒一家 1970-01-01
Movie Too Late the Hero Major Yamaguchi 1970-05-20
Movie 最後の特攻隊 1970-10-29
Movie 新網走番外地 大森林の決斗 1970-08-14
Movie 新網走番外地 吹雪のはぐれ狼 1970-12-30
Movie 緋牡丹博徒 二代目襲名 1969-04-10
Movie 日本侠客伝 花と龍 Kingoro Tamai 1969-05-31
Movie 昭和残俠伝 唐獅子仁義 Hanada Hidejiro 1969-03-06
Movie 懲役三兄弟 1969-01-01
Movie 日本女侠伝 侠客芸者 Shimada 1969-07-31
Movie 緋牡丹博徒 花札勝負 Shogo Hanaoka 1969-02-01
Movie 昭和残侠伝 人斬り唐獅子 1969-11-07
Movie 新網走番外地 流人岬の血斗 1969-08-13
Movie 新網走番外地 さいはての流れ者 1969-12-27
Movie 渡世人列伝 Tsukuda Ginjiro 1969-12-27
Movie 戦後最大の賭場  1969-09-14
Movie 日本暗殺秘録 1969-10-16
Movie 獄中の顔役 1968-04-18
Movie Jinseigekijo: Hishakaku to Kiratsune 1968-07-12
Movie 新網走番外地 Katsuji Suehiro 1968-12-28
Movie 緋牡丹博徒 Shogo Hanaoka 1968-09-14
Movie 祇園祭 1968-11-23
Movie Kyokotsu ichidai Ryuma Ibuki 1967-05-30
Movie 網走番外地 決斗零下30度 1967-04-20
Movie 昭和残侠伝 血染の唐獅子 1967-07-08
Movie 網走番外地 吹雪の斗争 Shin-ichi Tachibana 1967-12-23
Movie あゝ同期の桜 First Lieutenant Kenmochi 1967-06-03
Movie 網走番外地 荒野の対決 1966-04-23
Movie 昭和残侠伝 唐獅子牡丹 1966-01-13
Movie カミカゼ野郎 真昼の決斗 1966-06-04
Movie 男の勝負 1966-07-01
Movie 網走番外地 大雪原の対決 1966-12-31
Movie 網走番外地 南国の対決 1966-08-13
Movie 地獄の掟に明日はない Ichiro Takita 1966-10-29
Movie 昭和残侠伝 一匹狼 1966-07-09
Movie 続・網走番外地 Shinichi Tachibana 1965-07-10
Movie 飢餓海峡 Ajimura 1965-01-15
Movie 顔役 1965-01-03
Movie 日本侠客伝 関東篇 1965-08-12
Movie 網走番外地 1965-04-18
Movie 宮本武蔵 巌流島の決斗 Sasaki Kojiro 1965-09-04
Movie 網走番外地 望郷篇 Shinichi Tachibana 1965-10-31
Movie 昭和残侠伝 Seiji Terajima 1965-10-01
Movie 網走番外地 北海篇 Shin'ichi Tachibana 1965-12-31
Movie 宮本武蔵 一乗寺の決斗 Sasaki Kojiro 1964-01-01
Movie ならず者 Minami 1964-04-05
Movie ジャコ萬と鉄 Tetsu 1964-02-08
Movie 日本侠客伝 1964-08-13
Movie いれずみ突撃隊 1964-10-21
Movie 狼と豚と人間 Jiro, the second brother 1964-08-26
Movie 人生劇場 飛車角 1963-03-16
Movie 暗黒街の顔役 十一人のギャング Sawagami 1963-01-15
Movie 最後の顔役 1963-04-12
Movie 宮本武蔵 二刀流開眼 Sasaki Kojiro 1963-09-14
Movie ギャング忠臣蔵 Asano 1963-10-20
Movie 恋と太陽とギャング 1962-03-21
Movie べらんめえ芸者と大阪娘 1962-02-07
Movie 二・二六事件 脱出 1962-03-14
Movie 黄門社長漫遊記 Sukesaburo Sasa 1962-04-04
Movie 千姫と秀頼   1962-03-25
Movie 三百六十五夜 1962-09-09
Movie 民謡の旅 桜島 おてもやん Shuhei Tategami 1962-05-01
Movie 魚河岸の女石松 1961-05-31
Movie べらんめえ芸者罷り通る Kenichi Hanamura 1961-01-09
Movie 花と嵐とギャング 'Smiley' Ken 1961-06-23
Movie ひばり民謡の旅シリーズ べらんめぇ藝者佐渡へ行く 1961-08-05
Movie ひばり民謡の旅シリーズ べらんめぇ中乗りさん Kenichi Oka 1961-10-22
Movie 悪魔の手毬唄 Kosuke Kindaichi 1961-11-15
Movie 続べらんめえ芸者 1960-03-01
Movie 二発目は地獄行きだぜ 1960-01-27
Movie 大空の無法者 1960-05-10
Movie 天下の快男児 万年太郎 1960-01-21
Movie 天下の快男児 突進太郎 1960-07-13
Movie 砂漠を渡る太陽 1960-08-24
Movie 続々べらんめえ芸者 1960-08-07
Movie 旋風家族 1959-01-28
Movie 無法街の野郎ども Fumio Sone 1959-01-28
Movie 高度7000米 恐怖の四時間 Captain Yamamoto 1959-09-30
Movie 恋愛自由型 1958-04-30
Movie 多羅尾伴内 十三の魔王 1958-01-15
Movie 娘十八御意見無用 1958-01-03
Movie 季節風の彼方に 1958-06-10
Movie 希望の乙女 1958-09-10
Movie ひばりの花形探偵合戦 1958-08-06
Movie 娘の中の娘 Hiroshi Ishioka 1958-12-09
Movie Mori to mizuumi no matsuri Ichitaro Kazamori 1958-11-26
Movie 喧嘩社員 Tani 1957-03-13
Movie ジェット機出動 第一〇一航空基地 Jiro Nakata 1957-12-15
Movie 青い海原 1957-07-30
Movie 母孔雀 1956-12-05