Image of Lily Collins

Lily Collins

Η Λίλι Τζέιν Κόλινς είναι Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, και τηλεοπτική προσωπικότητα. Η Κόλινς γεννήθηκε στο Γκίλφορνττου Σάρρεϋ στην Αγγλία και είναι κόρη του Άγγλου μουσικού Φιλ Κόλινς και της δεύτερης συζύγου του Jill Tavelman. Η μητέρα της είναι Αμερικανή και είναι η πρόεδρος του Beverly Hills Women's Club. Ο πατέρας της μητέρας της ήταν ένας Καναδός Εβραίος μετανάστης που είχε ένα διάσημο κατάστημα ενδυμάτων στο Λος Άντζελες. Η Κόλινς μετακόμισε από την Αγγλία στο Λος Άντζελες όταν ήταν πέντε χρονών και οι γονείς της χώρισαν. Αποφοίτησε από το Χάρβαρντ-Γουέστλεϊκ και τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας στη δημοσιογραφία.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 18, 1989 In Guildford, Surrey, England, UK
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie Gilded Rage
Latest Project:
Movie Mank 2020-11-13
Known For
Filmography
Movie Gilded Rage 2023
Series Η Έμιλι στο Παρίσι Emily Cooper 2020-10-02
Movie Mank Rita Alexander 2020-11-13
Movie Κληρονομιά Lauren Monroe 2020-04-30
Movie Τόλκιν Edith Bratt 2019-05-03
Movie Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος Liz Kendall 2019-05-02
Movie Ο Γκρινιάρης Princess Dawn (voice) 2018-03-01
Movie The Dig Zoe 2017-09-06
Series The Last Tycoon Cecelia Brady 2017-07-28
Movie Όκτζα Red 2017-06-28
Movie Έως το Κόκκαλο Ellen 2017-01-22
Movie Rules Don't Apply Marla Mabrey 2016-11-23
Movie Με Αγάπη, Ρόζι Rosie Dunne 2014-10-16
Movie Όλα για την Άγάπη Samantha Borgens 2013-06-14
Movie Κάτσε Φρόνιμα Halle Anderson 2013-05-16
Movie Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών Clary Fray 2013-08-21
Movie Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου Snow White 2012-03-15
Movie Abduction Karen Murphy 2011-09-22
Movie Ο Ιερέας Lucy Pace 2011-05-05
Movie Μια Σχέση Στοργής Collins Tuohy 2009-11-20
Movie Liebe macht sexy Josef 2009-03-10
Movie Ταρζάν Baby Ape (voice) 1999-06-18