Image of Milan Kňažko

Milan Kňažko

Sorry, couldn't find any biography for Milan Kňažko. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 28, 1945 In Horné Plachtince, Czechoslovakia, Slovakia
Movie/TV Credits:
24
First Appeared:
In the movie Zajtra bude neskoro 1973-01-01
Latest Project:
Movie Můj příběh 2019-12-26
Known For
Poster of Zádušní oběť
Poster of Agáva
Poster of Rusalka
Poster of Nevesta hôľ
Filmography
Movie Můj příběh Unknown 2019-12-26
Series Rašín biskup Doubrava 2018-10-14
Movie Zádušní oběť Unknown 2017-04-09
Movie Agáva Hampl 2016-03-31
Series Jan Hus otec dominikán 2015-05-29
Movie Hranaři Vagner 2011-12-01
Movie Domina mjr. Jirí Pulda 2010-06-27
Movie Normal Peter Kürten 2009-03-26
Movie V hlavní roli Michal Vorel 2008-03-02
Movie Boží duha Unknown 2007-12-19
Movie Hostel: Part II Sasha 2007-06-08
Series Ulice Karel Stránský 2005-09-02
Movie Bel ami Unknown 2005-12-13
Movie Poslední motýl Unknown 1991-01-01
Movie Jen o rodinných záležitostech major StB 1991-04-01
Movie Devět kruhů pekla Unknown 1989-01-10
Movie Svět nic neví Jindrich 1988-09-01
Movie Papilio Hrabě 1987-05-01
Movie Zánik samoty Berhof Unknown 1985-01-03
Series Lekár umierajúceho času Kat Mydlář 1984-02-20
Movie Rusalka Princ 1977-01-01
Movie Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Pišta 1975-01-01
Movie Zajtra bude neskoro Cpt. Ján Nálepka 1973-01-01
Movie Nevesta hôľ Unknown 1973-01-19