Image of Tatsuo Endô

Tatsuo Endô

Sorry, couldn't find any biography for Tatsuo Endô. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 30, 1928 In Kyoto, Japan
Movie/TV Credits:
111
First Appeared:
In the movie 天皇・皇后と日清戦争 1958-01-01
Latest Project:
Series グッド・ドクター 2018-07-12
Known For
Poster of Kunoichi ninpô-chô IV: Chûshingura hishô
Poster of くノ一忍法帖III 秘戯伝説の怪
Poster of のれん一代 女侠
Poster of 新・座頭市物語
Filmography
Series グッド・ドクター Seiji's father 2018-07-12
Movie 修羅之介斬魔剣 妖魔伝説 1996-11-09
Movie Kunoichi ninpô-chô IV: Chûshingura hishô 1994-03-24
Movie くノ一忍法帖III 秘戯伝説の怪 Unknown 1993-05-21
Movie くノ一忍法帖 1991-10-21
Movie 舞妓物語 1987-07-11
Movie 極道の妻たちII Hayanose 1987-10-10
Movie Η Λεγεώνα των Σαμουράι 1983-12-10
Movie 唐獅子株式会社 1983-12-17
Movie 野獣刑事 1982-10-02
Movie 炎のごとく 1981-01-01
Movie 日本の首領 完結篇 Ryukichi Yoshino 1978-09-09
Movie 北陸代理戦争 1977-02-26
Movie らしゃめん 1977-08-27
Movie ドーベルマン刑事 Fujikawa 1977-06-02
Movie バカ政ホラ政トッパ政 1976-10-01
Movie 広島仁義 人質奪回作戦 1976-12-04
Movie 県警対組織暴力 1975-04-26
Movie 日本暴力列島 京阪神殺しの軍団 1975-05-24
Movie 仁義なき戦い 頂上作戦 Aihara 1974-01-15
Movie あゝ決戦航空隊 1974-09-14
Movie 脱獄広島殺人囚 1974-12-07
Movie 逆襲!殺人拳 Rikizo Watanabe 1974-11-22
Movie ポルノ時代劇 忘八武士道 Shirobei Daimon 1973-02-03
Movie 新座頭市物語・笠間の血祭り Boss Iwagoro 1973-04-21
Movie Sukeban 1973-01-13
Movie 仁義なき戦い 1973-01-13
Movie 仁義なき戦い 広島死闘篇 Kanichi Tokimori 1973-04-28
Movie 仁義なき戦い 代理戦争 Shigeo Aihara 1973-09-25
Movie 山口組三代目 1973-08-11
Movie 三池監獄 兇悪犯 1973-05-12
Movie 博奕打ち外伝 1972-03-23
Movie 関東緋桜一家 1972-03-04
Movie 昭和おんな博徒 1972-05-26
Movie 極道罷り通る 1972-07-03
Movie 子連れ狼 親の心子の心 Yagyu Retsudo 1972-12-30
Movie Shokin Kubi: Isshun Hachi-Nin Giri Hirutoku 1972-12-16
Movie 着流し百人 1972-10-12
Movie 日本やくざ伝 総長への道 1971-03-06
Movie 未亡人ごろしの帝王 1971-02-25
Movie 女渡世人 1971-01-23
Movie 日本女侠伝 血斗乱れ花 1971-04-03
Movie 博奕打ち いのち札 1971-02-13
Movie 傷だらけの人生 1971-07-17
Movie すいばれ一家 男になりたい 1971-04-16
Movie 傷だらけの人生 古い奴でござんす Ishikiri 1971-12-31
Movie まむしの兄弟 お礼参り 1971-10-01
Movie 女渡世人 おたの申します 1971-07-31
Movie 悪親分対代貸 1971-10-01
Movie 極道釜ヶ崎に帰る Money 1970-01-20
Movie 博徒一家 1970-01-01
Movie シルクハットの大親分 1970-02-21
Movie 任侠興亡史 組長と代貸 1970-02-21
Movie おんな極悪帖 1970-04-04
Movie 舶来仁義 カポネの舎弟 1970-05-23
Movie 博徒一代 血祭り不動 Gozo 1969-02-22
Movie 极恶坊主 念佛人斩旅 1969-01-01
Movie 旅に出た極道 Kuronuma 1969-03-30
Movie 懲役三兄弟 1969-01-01
Movie 渡世人列伝 Tokachi 1969-12-27
Movie 眠狂四郎円月殺法 1969-10-04
Movie ごろつき部隊 Shuryu 1969-09-19
Movie 緋牡丹博徒 二代目襲名 1969-04-10
Movie 日本女侠伝 侠客芸者 1969-07-31
Movie 忍びの卍 Mushikago Ujin 1968-01-27
Movie 男の勝負 白虎の鉄 1968-01-27
Movie 极恶坊主 1968-01-01
Movie 獄中の顔役 1968-04-18
Movie 人間魚雷 あゝ回天特別攻撃隊 1968-01-03
Movie Hitori Okami 1968-04-19
Movie 緋牡丹博徒 一宿一飯 Gisuke Kuramochi 1968-11-22
Movie とむらい師たち Yonekura 1968-11-04
Movie 続やくざ坊主 1968-11-06
Movie 兄弟仁義 関東命知らず 1968-08-12
Movie 前科者 1968-05-01
Movie 侠客道 1967-05-03
Movie 男の勝負 仁王の刺青 1967-03-10
Movie 続・渡世人 Masugorô Iwabuchi 1967-01-02
Movie Kyokotsu ichidai 1967-05-30
Movie 座頭市鉄火旅 Iwagoro 1967-01-03
Movie Shusse komori-uta 1967-10-21
Movie 眠狂四郎無頼控 魔性の肌 1967-07-15
Movie 男の勝負 関東嵐 1967-09-28
Movie 銭形平次 Manshichi Minowa 1967-10-10
Movie 座頭市牢破り Boss Tomizo 1967-08-12
Movie Yakuza Gurentai Nishikawa 1966-05-15
Movie のれん一代 女侠 Unknown 1966-05-30
Movie 大魔神 Gunjuro 1966-04-16
Movie 骨までしゃぶる 1966-06-12
Movie Ôtazune mono shichinin 1966-01-01
Movie 女犯破戒 Tozo 1966-03-13
Movie 兄弟仁義 関東三兄弟 1966-12-30
Movie 博徒七人 1966-07-09
Movie 冒険大活劇 黄金の盗賊 1966-12-13
Movie 牙狼之介 1966-11-19
Movie 続 兄弟仁義 1966-08-13
Movie Nemuri Kyôshirô: Buraiken Genshin Kusakabe 1966-11-09
Movie バラケツ勝負 1965-02-13
Movie 明治侠客伝 三代目襲名 1965-05-05
Movie 顔役 1965-01-03
Movie 花と龍 1965-11-20
Movie 座頭市地獄旅 Yakuza boss of Ejimaya 1965-12-24
Movie 座頭市あばれ凧 Boss Yasugoro of Takeya 1964-07-11
Movie 道場破り 1964-05-20
Movie 博徒対テキ屋 1964-12-24
Movie 大喧嘩 1964-09-05
Movie 新・座頭市物語 Inn keeper 1963-03-15
Movie 雑兵物語 Magoroku 1963-07-13
Movie 放浪記 1962-09-29
Movie Το Τέλος του Καλοκαιριού Banpei's brother 1961-10-29
Movie 天皇・皇后と日清戦争 1958-01-01