Image of Josiane Balasko

Josiane Balasko

Sorry, couldn't find any biography for Josiane Balasko. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 15, 1950 In Paris, France
Movie/TV Credits:
95
First Appeared:
In the movie L'an 01 1973-02-22
Latest Project:
Movie C'est la Vie 2020-04-22
Known For
Poster of J'ai perdu Albert
Poster of P'tit Con
Poster of Les 400 Coups de Virginie
Poster of Une fille unique
Filmography
Movie L'Esprit de famille La mère 2020-01-22
Movie C'est la Vie 2020-04-22
Movie All Inclusive Unknown 2019-02-13
Movie 15 Minutes of War Michèle Sampieri 2019-01-30
Movie Θέλημα Θεού Irène 2019-02-20
Movie Beaux-parents Coline Rossi 2019-06-19
Series Le bazar de la charité 2019-11-18
Movie Vous êtes jeunes, vous êtes beaux Mona 2019-10-02
Movie Bécassine ! Mademoiselle Châtaigne 2018-06-20
Movie Volontaire La mère 2018-06-06
Movie Neuilly sa mère, sa mère ! Mme Bachelot 2018-08-08
Movie J'ai perdu Albert Mme Le Couidec 2018-09-12
Series Diversion Herself 2017-02-03
Movie Η λιακάδα μέσα μου Maxime 2017-09-27
Movie Les nouvelles aventures de Cendrillon la méchante belle-mère / la voisine 2017-10-18
Movie Arrête ton cinéma ! Brigitte 2016-01-13
Movie Josephine, Pregnant & Fabulous Mère de Joséphine 2016-02-10
Movie Όλοι Οι Καλοί Χωράνε La gardienne 2016-05-19
Movie Μαμά, Γύρισα! Jacqueline Mazerin 2016-07-14
Movie Un grand moment de solitude 2015-04-07
Movie Aunt Hilda! Dolorès 2014-02-12
Movie La loi de Barbara (Parole contre parole) Barbara Malo 2014-09-06
Movie Les Gazelles Brigitte 2014-03-26
Movie Demi-sœur Antoinette 2013-06-04
Movie Cinéast(e)s 2013-10-15
Movie Sport de filles Joséphine de Silène 2012-01-25
Movie Maman La mère 2012-05-09
Movie Mes héros Olga 2012-12-10
Movie Ένα Ευτυχές Γεγονός Claire 2011-09-27
Movie Beur sur la ville Mamie Nova 2011-10-11
Movie Holiday Christiane Mercier 2010-12-08
Movie H Γοητεία του Σκαντζόχοιρου Renée Michel 2009-07-03
Movie Neuilly Yo Mama! Mme Bachelot, directrice du collège Saint-Exupéry 2009-08-12
Movie Park Benches Unknown 2009-07-08
Movie A French Gigolo Irene 2008-10-08
Movie Françoise Dolto, le désir de vivre Françoise Dolto 2008-09-12
Movie Musée haut, musée bas La mère en Chanel 2008-11-19
Movie Ruby Blue Stephanie 2007-05-17
Movie L'Auberge rouge Rose Martin 2007-12-05
Movie La Clef Michèle Varin 2007-12-19
Movie French Fried Vacation 3 Nathalie Morin 2006-02-01
Movie I Saw Ben Barka Get Killed 2005-11-02
Movie La vie est à nous ! Blanche Delhomme 2005-12-07
Movie Madame Édouard Nina Tchitchi 2004-06-02
Movie L'ex-femme de ma vie Marie-Pierre 2004-12-08
Movie Cette femme-là Michèle Varin 2003-10-15
Movie Le Raid Madame Jo 2002-03-27
Movie Un crime au Paradis Lulu Braconnier 2001-02-28
Movie Absolument fabuleux Eddie Mousson 2001-08-28
Movie Actors André Dussollier 2 2000-04-05
Movie Le libertin Baronne d'Holbach 2000-03-15
Movie Le fils du Français Suzanne 1999-12-15
Movie Un grand cri d'amour Gigi Ortega 1998-01-07
Movie Les Enfoirés 1998 - Enfoirés en cœur 1998-02-07
Movie Didier Commentateur sportif, Jean-Philippe 1997-01-28
Movie Arlette Arlette 1997-04-19
Movie Για Όλα φταίει το Γκαζόν Marijo 1995-02-08
Movie Dead Tired elle-même 1994-05-18
Movie Tout le monde n'a pas eu la chance d'avoir des parents communistes Irène 1993-12-01
Movie The Professional Secrets of Dr. Apfelgluck La scientifique 1991-04-24
Movie My Life Is Hell Leah Lemonier 1991-12-04
Movie L'Ex-femme de ma vie Frankie 1989-01-01
Movie Trop belle pour toi Colette Chevassu 1989-10-21
Movie Une nuit à l'Assemblée Nationale la journaliste 1988-06-08
Movie Sans peur et sans reproche Unknown 1988-12-14
Movie Lady Cops Inspecteur Molyneux 1987-12-16
Movie The Joint Brothers Aline 1986-10-15
Movie Nuit d'ivresse Frède 1986-09-23
Movie Nuit d'ivresse Simone 1985-01-01
Movie Sac De Nœuds Anita 1985-03-19
Movie Slices of Life La parisienne 1985-02-06
Movie P'tit Con Rolande 1984-01-18
Movie The Vengeance of the Winged Serpent Jackie 1984-11-28
Movie La smala 1984-08-29
Movie Papy fait de la résistance la pharmacienne 1983-10-26
Movie Signes extérieurs de richesse Béatrice Flamand 1983-11-09
Movie Bunny's Bar 1982-04-14
Movie Le Père Noël est une ordure Madame Musquin 1982-08-25
Movie Men Prefer Fat Girls Lydie Langlois 1981-08-19
Movie Le Maître d'école Mlle Lajoie 1981-10-28
Movie Hôtel des Amériques Colette 1981-12-02
Movie Clara and Chics Types Louise 1980-10-02
Movie Les héros n'ont pas froid aux oreilles an upset client 1979-01-17
Movie Les Bronzés font du ski Nathalie 1979-11-22
Series Les 400 Coups de Virginie Emma-Ammé 1979-12-22
Movie Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres une spectatrice 1978-05-30
Movie French Fried Vacation Nathalie Morin 1978-11-01
Movie The Little Wheedlers Corinne 1977-06-24
Movie Une fille unique Unknown 1977-04-10
Movie Το Κατσαριδάκι στο Μόντε Κάρλο (uncredited) 1977-06-24
Movie Monsieur Papa 1977-08-23
Movie This Sweet Sickness Nadine 1977-09-28
Movie We Will All Meet in Paradise Josy, la petite amie de Lucien 1977-11-09
Movie Ο Ενοικος Office Worker 1976-05-26
Movie L'an 01 1973-02-22
Powered by PopCornTime - Tainies Online